У Києві жорстоко розправилися з ветераном АТО: як покарали зловмисників

Суд на Київщині покарав винних у вбивстві ветерана АТО

У березні 2021 року у Києві жорстоко вбили ветерана АТО. Судді Обухівського районного суду Київської області ухвалили вирок зловмисникам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури. 

Обвинувальний вирок суд оголосив п’ятьом особам за незаконне позбавлення волі та умисне вбивство ветерана АТО (п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146 КК України).

“Прокурори довели, що в березні 2021 року обвинувачені, перебуваючи у квартирі 37-річного потерпілого на Печерську, близько години утримували його проти волі та безжалісно мордували. Після цього чоловіка в напівпритомному стані силою посадили в автомобіль і вивезли в поле на територію Обухівського району Київської області, де завдали кілька ударів ножем та душили. Після цього тіло чоловіка сховали у водостічній трубі в канаві та поїхали з місця злочину”, - розповіли у прокуратурі.

Свою провину обвинувачені під час судового розгляду в повному обсязі не визнали, а свої версії подій постійно змінювали.

Під час розгляду справи колегія суддів Обухівського районного суду Київської області засудила виконавця злочину до 15 років позбавлення волі. Його спільники, визнані винними у вбивстві та позбавленні волі отримали: 13 років, 7 років, 8 років. Ще один учасник отримав 5 років за позбавлення волі чоловіка.

“До набрання вироку законної сили суд залишив чотирьох обвинувачених під вартою, ще один перебуватиме під домашнім арештом”, - повідомляється у прокуратурі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянин пропонував “отримати” посвідчення водія без навчання та проблем на іспитах. Що йому загрожує, читайте тут




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися