Застілля призвело до трагедії в Києві: яке покарання призначив суд

Нападник ножем завдав 26 ударів у шию та груди чоловіку, він помер від отриманих травм

Жорстоке вбивство сталося у Києві у грудні минулого року. Зараз суд виніс вирок щодо покарання зловмисника. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва. 

У поліції нагадали, що трагедія сталася під час спільного розпиття алкогольних напоїв. Тоді зловмисник з ножем накинувся на потерпілого та спричинив 26 поранень у шию та груди, від яких останній помер на місці. 

“Подія відбулась у грудні минулого року. Тоді до Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці виявлено тіло людини з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 36-річний місцевий мешканець”, - йдеться у повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що потерпілий розпивав спиртні напої спільно зі своїми знайомими. Згодом між знайомими виникла сварка, яка призвела до бійки. У ході з'ясування стосунків нападник ножем завдав 26 ударів у шию та груди чоловіку, від яких той загинув на місці події.

“Правоохоронці оперативно розшукали та затримали зловмисника. Відомо, що 47-річний підозрюваний вже був судимий за аналогічний злочин. За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру та скерували обвинувальний акт до суду”, - йдеться у повідомленні прокуратури.

Святошинський районний суд виніс вирок у справі  - чоловіка визнали винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, та засуджено до дев’яти років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві жорстоко розправилися з ветераном АТО.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися