У Київській області біля будинку викрали дівчину (ФОТО)

Яке покарання загрожує чоловікам за викрадення дівчини

Поліцейські Київщини повідомили про підозру чоловікам. Їм інкримінують вчинення викрадення дівчини у Броварах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Силової структури. 

У понеділок, 3 червня, до Броварського управління поліції Київської області надійшло повідомлення про викрадення 25-річної дівчини. Поліцейським вдалося встановити, що зловмисники приїхали до багатоквартирного будинку, в якому проживала дівчина на власному авто. Колишній хлопець зчинив сварку, а потім завдав дівчині ударів руками в область обличчя, голови та тулуба. Потім зловмисник схопив потерпілу за одяг і силою вивів з будинку та затягнув до автомобіля Hyundai. Транспортний засіб поїхав у невідомому напрямку.

“Отримавши необхідну оперативну інформацію від свідка події правоохоронці, за допомогою камер відеоспостереження, прослідкували рух даного транспортного засобу, та встановили місце перебування постраждалої й учасників злочинного дуету. Згодом було встановлено, що вони перебувають за місцем проживання 28-річного хлопця, який і організував викрадення своєї колишньої”, - повідомили у поліції.

Підозрюваних, чоловіків 28 і 34 років, затримали працівники карного розшуку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Спеціалісти-криміналісти, своєю чергою, зафіксували на місці події сліди злочину.

За фактом викрадення людини, що супроводжувалося заподіянням фізичних страждань потерпілій, слідчими Броварського управління поліції Київщини оголошено фігурантам про підозру за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України.

За вчинене підозрюваним загрожує позбавлення волі до пʼяти років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, за що на Київщині вимагали хабар у власника земельної ділянки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися