Мешкав із жінкою та систематично ґвалтував її доньок: як суд покарав ґвалтівника

Три дівчинки потерпали від дій співмешканця матері

Ювенальні прокурори в Київському апеляційному суді відстояли вирок підозрюваному у систематичному ґвалтуванні дітей своєї співмешканки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури.

Вирок суду набрав законної сили - ґвалтівник трьох неповнолітніх дівчат проведе за ґратами 15 років.

У прокуратурі повідомили, що у липні 2023 року Деснянський суд Києва засудив 39-річного уродженця Донецької області за систематичне вчинення сексуального насильства відносно трьох неповнолітніх дівчат, серед яких була і малолітня дитина (ч. 3, 4, 6 ст. 152, ч. 3 ст. 153 КК України). 

“Ювенальний прокурор у суді першої інстанції довів, що чоловік, мешкаючи з матір’ю трьох неповнолітніх дівчат (12, 13 та 14 років), у період з 2018 по 2021 роки систематично ґвалтував доньок своєї співмешканки, застосовуючи при цьому фізичне насильство”, - йдеться у повідомленні прокуратури.

Суд додатково постановив внести відомості щодо ґвалтівника до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Чоловік спробував оскаржити вирок в апеляційному порядку. “Завдяки принциповій позиції прокуратури апеляційну скаргу адвоката засудженого залишено без задоволення, вирок суду першої інстанції – без змін”, - наголошують у прокуратурі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянин влаштовував застілля, щоб обкрадати своїх гостей. Детальніше про шахрайську схему та як покарають зловмисника, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися