У Києві невідомий розстріляв чоловіка в автомобілі: подробиці (ОНОВЛЕНО)

В автомобілі перебували дві людини

Столичні правоохоронці встановлюють особу чоловіка, який вдень, 18 червня, вчинив стрілянину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва.

“До столичної поліції на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці В. Ярмоли чути постріли. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного і районного управлінь поліції”, - повідомили у столичній поліції. 

За попередньою інформацією правоохоронців, невідомий підійшов до припаркованого на вулиці автомобіля та вистрілив у чоловіка. Після скоєного невідомий втік з місця події. В автомобілі знаходилися чоловік та дружина - жінка поранень не отримала. 

“На місці події працюють всі служби, вирішується питання надання правової кваліфікації, вживаються заходи із встановлення та затримання нападника”, - повідомили в поліції.

На фото видно, що постріли були здійснені через бокове скло з боку водія. 

picture

За даними ЗМІ, ймовірно, намагались вбити казахського опозиціонера Айдоса Садикова. Він відомий своєю критикою казахської влади на своєму YouTube-каналі, а також підтримкою протестів у Казахстані у 2022 році, коли для їх придушення вводили війська ОДКБ. 

Офіційної інформації щодо особи постраждалого немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці мешканці Чернігівської області вчинили підпал військових автомобілів. Правоохоронці викрили зловмисників та з'ясували, що до вчинення протиправних дій причетні  48-річна мешканка Чернігівської області та її 14-річний син. Вони приїхали до Києва за вказівкою російських спецслужб. Можливість отримати “додатковий прибуток” вони знайшли через Telegram-канал. 

Правопорушники вдень відстежували “потрібні” їм автомобілі, а вночі за допомогою запалювальної суміші вчинили два підпали. Жінку та її сина затримали. Яке покарання загрожує за вчинене правопорушення, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися