Мешканці сусідньої області підпалили військові автомобілі у столиці (ФОТО)

Правопорушниками виявилися мешканці Чернігівської області

На території Шевченківського району столиці упродовж декількох днів відбулися злочини з підпалом військових автівок. Правопорушниками виявилися мешканці Чернігівської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва. 

До скоєння злочинів причетні мешканка Чернігівської області та її син. Правопорушення вони вчинили, намагаючись підзаробити - “додатковий прибуток” знайшли через Telegram-канал. Вчинене записали на відео, щоб отримати оплату.

За даними правоохоронців, внаслідок протиправних дій було пошкоджено два транспортних засоби, що належать військовим – Mercedes-Benz та Mitsubishi Pajero.

Очільник столичної поліції Дмитро Шумейко уточнив, що підозрюваними виявились 48-річна мешканка Чернігівської області разом зі своїм 14-річним сином. До столиці вони прибули на замовлення російських спецслужб.

“Вказівку палити автомобілі ЗСУ спільники отримали через Telegram-канал. За це замовник пообіцяв їм грошову винагороду в обмін на підтверджуюче відео про виконане завдання. Для реалізації своїх злочинних намірів мати та син прибули до Києва та оселилися в одному з хостелів. Вдень вони відстежували “потрібні” їм автомобілі, а вночі за допомогою запалювальної суміші вчинили два підпали”, - розповіли у поліції. 

Жінку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу, а її неповнолітнього сина помістили до Центру соціальної підтримки дітей та реабілітації дітей. Правопорушникам оберуть запобіжні заходи.

За скоєне загрожує до десяти років позбавленні волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці викрили схему заволодіння бюджетними коштами. Детальніше про схему читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Нуину

18 червня 2024, 14:41

Правдоруб, Это тебя гнида, надо обильно полить чем-то желтым.

Нуину

18 червня 2024, 14:40

Зеленые в ВР не знают как провести мобилизацию и заставить людей идти в армию? Они просто тупые... Да дайте по призыву, сразу на руки бойцу, лям и зарплату на нуле в 600.000 в месяц, и контракт на 9 месяцев с последующим ДМБ и вы устанете от очередей в ТЦК из людей, готовых защищать Родину. Нет денег? Не смешите мне организм, если фитнес тренерша, отсосав у резниченко, получает контракт на лярды по строительству дорог (?), кто-то гоняет свадьбы под 100 лямов, то денег в стране море огромное.

Правдоруб

18 червня 2024, 14:35

правельно і зробили тварюк тецекунів треба валити!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися