Розбещення малолітньої дитини у Києві: що вирішив суд

Чоловік скористався довірливістю дитини

Чоловік понесе покарання за свої дії щодо малолітньої дитини. Апеляційний суд залишив без змін вирок Подільського районного суду м. Києва. Відповідно до вироку суду першої інстанції, чоловік має провести за ґратами вісім років за розбещення 7-річної дівчинки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури.

Справу кваліфіковано за ч. 2 ст. 156 КК України.Також інформацію щодо 28-річного чоловіка буде включено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

У прокуратурі нагадали обставини справи. Наприкінці травня 2022 року чоловік побачив сусідську дівчинку, яка гралася з іншими дітьми на дитячому майданчику.

“Скориставшись відсутністю поряд матері дитини, він вмовив дівчинку допомогти йому завести песика додому, на що дитина погодилась. Вже у квартирі засуджений почав вчиняти розпусні дії щодо дівчинки, а потім випустив її з квартири”, - йдеться у повідомленні поліції.

У ході судового засідання чоловік спершу стверджував, що нічого поганого з дитиною у квартирі він не робив, а потім взагалі намагався заперечувати, що привів дівчинку до себе додому.

“Зазначимо, що перед скоєнням цього злочину чоловік вже відбув покарання за умисне вбивство”, - повідомили у прокуратурі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що двоє жителів Київської області вісім годин ґвалтували жінку, яку силоміць посадили в машину та фактично викрали із зупинки громадського транспорту. Яке покарання ухвалив суд у цій справі, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися