Цинічне вбивство в Києві: чоловік холоднокровно вбивав свою дружину протягом року (ФОТО)

У прокуратурі Києва розповіли, що стало причиною вчинення вбивства жінки

У Києві викрили вбивство замасковане під хворобу - жінка хворіла рік і померла внаслідок тривалого отруєння. У скоєнні злочину підозрюють цивільного чоловіка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію прокуратури Києва.

“За процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 67-річному чоловіку за фактом умисного вбивства цивільної дружини та незаконному заволодінні автомобілем (ч. 2 ст. 115, ч.1 ст. 289 КК України)”, - повідомили в поліції.

У поліції розповіли, протягом року 60-річна киянка дуже хворіла, перед смертю була прикута до ліжка – у неї набрякали руки та ноги, випадало волосся, не було сил та апетиту. Вона двічі перебувала у лікарні, а після повернення додому її стан погіршувався.

“Причиною такого стану жінки лікарі називали токсичний гепатит, однак що викликало раптову хворобу, пояснити не могли. У весь цей час поруч з нею був її цивільний чоловік, з яким вона прожила разом понад 20 років”, - повідомили у прокуратурі.

Після смерті, зважаючи на це, чоловік наполягав на тому, щоб розтин тіла не робили. Він називав причиною смерті тривалу хворобу. Згодом чоловік претендував на майно померлої, однак квартира та автомобіль померлої перейшли у спадок сестрі жінки. Її рідні припустили, що до раптової хвороби та смерті може бути причетний цивільний чоловік киянки.

“Згодом експертиза показала: причиною смерті жінки стала хвороба печінки, викликана отруєнням хімічною речовиною, яку їй підсипали у їжу. Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом тривалого часу труїв жінку її цивільний чоловік. Після її смерті він забрав усі заощадження померлої та її машину Сузукі, сказавши рідним, що авто згоріло в Ірпені під час окупації”, - йдеться у повідомленні прокуратури.

Чоловіку повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про подробиці бійки в центрі Києва.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися