Стали відомі подробиці бійки у центрі столиці (ФОТО)

Причини бійки у центрі столиці залишилися невідомими

Чоловіка, який 29 липня влаштував бійку в центрі столиці, затримали поліцейські. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва. 

Правоохоронці встановили всіх учасників інциденту, з ними проводять першочергові слідчі дії.

“Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці у Печерському районі між чоловіками сталася бійка. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу, працівники якої встановили учасників конфлікту та запросили їх до Печерського управління поліції для з’ясування всіх обставин”, - повідомили у поліції. 

Правоохоронці встановили, що розпочав бійку 31-річний чоловік, який перебував у стані сп’яніння. Причини своїх дій він не пояснив.

“Поліцейські затримали порушника в порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України, а відомості щодо події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство”, - пояснили у поліції.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до п’яти років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командир протитанкового батальйону 3 ОШБр Олег Романов відреагував на підпал автомобіля для військових у Києві. Він записав звернення до тих, хто нищить військові автівки, та дав усний наказ своїм бійцям карати паліїв на місці. Дізнатися детальніше про рішення командира можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися