Киянин грабував кредитні установи: як його покарали (ФОТО)

Грабіжник орудував у Святошинському районі столиці

У Києві чоловік вчиняв розбійні напади на кредитні установи, озброївшись кухонним ножем. Суд обрав покарання у вигляді восьми років ув'язнення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужба Київської міської прокуратури

Обвинувальний вирок чоловіку оголошено за вчинення розбійних нападів на кредитні установи (ч. 4 ст. 187 КК України).

Прокурор у суді довів, що в січні 2024 року 34-річний уродженець м. Києва вчинив два розбійні напади на кредитні установи у Святошинському районі.

“Так, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, обвинувачений заходив до кредитних установ, які розташовані безпосередньо біля станцій київського метрополітену та, погрожуючи кухонним ножем, вимагав у працівниць установ гроші”, - повідомили у прокуратурі.

Чоловік вчинив перший напад біля станції метро “Житомирська”, другий - майже одразу неподалік станції “Академмістечко”. “В обох випадках співробітниці кредитних установ встигали натиснути тривожну кнопку, тож зловмисник швидко тікав”, - уточнили у прокуратурі.

Вчинивши розбійні напади зловмисник залишив Київ. Його затримали працівники поліції на території одного з районних центрів Київської області. 

“Вироком Святошинського районного суду м. Києва чоловіка визнано винним у скоєнні розбоїв та засуджено до 8 років позбавлення волі”, - зазначили у прокуратурі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловік холоднокровно труїв свою дружину протягом року, щоб заволодіти майном. Однак отримати квартиру йому не вдалося, а родичі жінки запідозрили чоловіка у причетності до смерті. Подробиці злочину читайте за посиланням.


Читайте также