У Київській області хлопець вбив батька своєї дівчини: причини

Трагедія сталася в розпалі сімейної сварки

У селі Требухів на Київщині завдав смертельних ударів батькові своєї дівчини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Київської області.

“Правоохоронці на місці події встановили, що між 19-річним хлопцем та його дівчиною виникла сварка. Щоб захистити свою доньку, 36-річний чоловік вийшов на вулицю, де фігурант і завдав йому два удари в голову. На жаль, від отриманих поранень потерпілий помер на місці”, - розповіли подробиці у поліції. 

За фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України) слідчі повідомили юнакові про підозру.

Суд обрав запобіжний захід фігурантові у вигляді тримання під вартою. За скоєне підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві чоловік вчиняв розбійні напади на кредитні установи, озброївшись кухонним ножем. Суд обрав покарання у вигляді восьми років ув'язнення.

Дізнатися детальніше, що скоїв зловмисник, можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили вбивство замасковане під хворобу - жінка хворіла рік і померла внаслідок тривалого отруєння. У скоєнні злочину підозрюють цивільного чоловіка.

Протягом року 60-річна киянка дуже хворіла, перед смертю була прикута до ліжка – у неї набрякали руки та ноги, випадало волосся, не було сил та апетиту. Вона двічі перебувала у лікарні, а після повернення додому її стан погіршувався. Чим чоловік труїв жінку та яке покарання йому загрожує, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися