У Києві прибиральниця обкрадала квартири клієнтів: подробиці

Жінка обікрала щонайменше сім квартир у столиці

У Києві викрили зловмисницю, яка обкрадала квартири - пропонувала послуги з прибирання, а потім викрадала цінні речі та готівкові кошти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва.

Злочинну діяльність жінки викрили оперативники Голосіївського управління поліції спільно зі слідчими.

За даними слідства, жінка пропонувала киянам послуги з прибирання квартир. Потім, потрапляючи в оселю та користуючись довірою людей, вона викрадала цінні речі або гроші господарів.

Поліцейські спіймали зловмисницю на “гарячому”, коли порушниця після чергового прибирання у постійних клієнтів, виносила з квартири 2300 доларів США та 13 тисяч гривень.

“Правоохоронці затримали 32-річну уродженку Черкащини у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили речові докази. Наразі поліцейські довели причетність зловмисниці до семи епізодів злочинної діяльності, а загальна сума збитків завдана трьом потерпілим складає більш ніж 270 тисяч гривень”, - повідомили у поліції.

picture

Зловмисниці повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 185 – крадіжка скоєна в умовах воєнного стану Кримінального кодексу України. За скоєне підозрюваній загрожує до восьми років за ґратами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ході масштабної спецоперації викрито 28 службовців по всій Україні, яких підозрюють у заволодінні понад 1,5 мільярда гривень, виділеними на потреби оборони. Дізнатися детальніше, хто причетний до розкрадання оборонних коштів, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися