Мешканець Київщини орендував приміщення та організував там незаконні заклади: подробиці

Яке покарання загрожує зловмисникам за організацію нелегальних гральних закладів

У Київській області перед судом постануть представники злочинної групи, які незаконно організували азартні ігри. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури. 

“За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організатора та трьох учасників організованої групи за фактом організації та надання доступу до азартних ігор, які проводяться в мережі Інтернет (ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 203-2 КК України)”, - повідомили у прокуратурі.

У ході проведення розслідування було встановлено, що з вересня 2023 року на території Київської області діяла злочинна група. Мешканець Київської області орендував 8 приміщень та організував там гральні зали, встановивши комп’ютери з відповідним програмним забезпеченням. До незаконної діяльності залучив трьох місцевих жителів - вони виконували функції адміністраторів гральних залів.

Протиправну діяльність вказаної організованої групи припинено у липні 2024 року. Обвинувальний акт передано до суду для розгляду по суті.

Відповідно до санкції статті Кримінального кодексу України вчинені дії караються штрафом від 40 000 до 50 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на три роки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області місцевий мешканець налагодив реалізації незаконно виготовлених сигарет. За фактом незаконної торгівлі тютюновими виробами детективи БЕБ завершили досудове розслідування. Яке покарання загрожує зловмиснику, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися