Зеленський призначив нових керівників двох РДА на Київщині

Документи опубліковані на сайті президента України

Президент України Володимир Зеленський призначив на посади нових керівників двох районних державних адміністрацій (РДА) у Київській області. Відповідні розпорядження оприлюднені на офіційному сайті глави держави, передають "Коментарі".

Згідно з документами, головою Вишгородської райдержадміністрації Київської області Зеленський призначив Олексія Данчина. Фастівську РДА очолив Юрій Волков.

Новий керівник Вишгородської райдержадміністрації Олексій Данченко з 2010 по 2014 роки обіймав посаду заступника мера Вишгорода. Потім посадовець працював в компанії НАК “Нафтогаз України” у Києві, був заступником голови правління АО “Міжнародний адвокатський альянс” та помічником столичного адвоката АО “Безпалий та партнери”. Займався підприємницькою діяльністю. У 2017 році обіймав посаду першого заступника голови Вишгородської районної державної адміністрації, а у 2020 році — балотувався на голову Вишгородської територіальної громади від нині забороненої в Україні політичної партії “Опозиційна платформа – за життя”.

Новий керівник Фастівської райдержадміністрації Київської області Юрій Волков з січня 2020 року виконував обов’язки голови цієї РДА, з 8 вересня призначений Зеленським на посаду голови, а вже 18 грудня того ж року звільнений.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися