Аптечки для воїнів, медикаменти для лікарень, - Палатний розповів про роботу «Української команди»

«Українська команда» продовжує підтримувати також переселенців

Волонтерський штаб "Українська команда" забезпечує воїнів та медичні заклади необхідними ліками, товарами медичного призначення та засобами гігієни. Про це розповів на своїй сторінці у Facebook керівник штабу Артур Палатний.

"Хмельницька команда з Олександром Буханевичем передали медикаменти і гігієну прикордонникам, ракетному підрозділу на Донбасі – аптечки і вогнегасники. Тернопільська команда та Микола Люшняк забезпечили воїнів зі Скалатської ОТГ продуктами, ліками, медициною та засобами гігієни. Київська команда спрямувала у Полтаву вантаж медикаментів для лікарень. Тернопільська команда передала ліки у Микулинецьку обласну фізіотерапевтичну лікарню", - повідомив Палатний.

Також, за його словами, Житомирська команда та Ігор Гундич забезпечили одну із військових частин овочами, консервами, крупами та іншими продуктами харчування. А Київська команда придбала і відправила піхотинцям на передову 100 пар літнього взуття. 

"Українська команда" продовжує підтримувати також переселенців.

"Команда Київської області на чолі з Миколою Бабенком відвідала Бородянку, Макарів і Немішаєво. Було роздано понад 3 тони гуманітарної допомоги від Львівської команди та Оксани Юринець. Також обговорено подальшу допомогу людям, чиє житло було зруйновано. Хмельницька команда передала гуманітарну допомогу родинам ВПО у Новоушицькій громаді та у селі Зіньків. Тернопільска команда забезпечила продуктами і гігієною Парафію Покрови Пресвятої Богородиці у місті Заліщики та Бучацьку єпархію УГКЦ у Чорткові, де приймають мешканців сходу країни. Традиційно дякуємо усім нашим українським та закордонним партнерам за підтримку, а волонтерам – за невтомну роботу. І, звісно ж, компанії Окко за логістичну підтримку", - зазначив керівник "Української команди". 

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві судитимуть комунальника, який "заробив" на благоустрою парку. У відомстві зазначили, що Київським комунальним об’єднанням зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд" після тендеру укладено низку договорів з приватним підприємством. У Дніпровському районі Києва підрядник мав виконати будівельні роботи з благоустрою парку "Перемога".


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися