Кличко передав прикордонникам 35 бусів Volkswagen для посилення державного кордону

Автівками планують укомплектувати підрозділи, які зазнали втрат, захищаючи Україну від агресії російських варварів

Мер Києва Віталій Кличко передав Держприкордонслужбі 35 мікроавтобусів для посилення захисту кордонів України. Про це повідомляє сайт КМДА.    

"Війна, з якою росія вдерлася в Україну, триває вже 5 місяців. Українці героїчно б‘ються за незалежність та волю, за свою державність. Столична влада, як може, допомагає українським захисникам. Ми передаємо продукти харчування, засоби гігієни, автомобілі, найнеобхідніше спорядження, зокрема, бронежилети. Сьогодні ми передаємо Державній прикордонній службі України 35 мікроавтобусів Volkswagen T5, які залучили і отримали від наших партнерів. Ці багатофункціональні автомобілі будуть використовуватися при патрулюванні державного кордону і посилять технічну оснащеність прикордонників", - сказал Кличко. 

Він уточнив, що автівками планують укомплектувати підрозділи, які зазнали втрат, захищаючи Україну від агресії російських варварів. Ці мікроавтобуси будуть використовувати для доставки військово-технічного спорядження до місць несення служби прикордонниками. Крім того, на їх базі планується створити мобільні тепловізійні комплекси та спеціальні апаратні зв’язку.

Раніше повідомлялося, що загалом Кличко передав українським військовим від міста Києва 15 тисяч бронежилетів та 5 тисяч кевларових шоломів. Зокрема, прикордонникам було передано 1700 бронежилетів. Також столиця забезпечувала бійців Держприкордонслужби сухими пайками.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Білій Церкві чоловікам підробляли довідки про непридатність для втечі з України: деталі схеми. Двоє чоловіків з Білої Церкви підробляли документи, завдяки яким чоловіки призовного віку без проблем виїжджали за кордон. Підозрювані організували виробництво не тільки довідок про непридатність, але й допомагали в переправленні людей через державний кордон України.

Також "Коментарі" писали, що в Києві затримали росіянина, якого підозрюють у диверсіях: в МВС повідомили подробиці. У МВС зазначили, що чоловік - уродженець Камчатської області, має українське громадянство й прибув до Києва на кілька днів, щоб зайнятися відбудовою мосту в одному з населених пунктів області.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Gennadi

28 липня 2022, 05:46

Клічко від імені КИЯН - ПЕРЕДАВ ... Так буде вірно !!!

Gennadi

28 липня 2022, 05:44

Кличко від киян - ПЕРЕДАВ ... Так буде вірно !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися