«Українська команда» передала тонну продуктів у постраждалі райони Чернігівщини, - Палатний

Вантаж буде доставлено у населені пункти, які постраждали від окупантів

Волонтери відправили близько тонни продуктів у райони Чернігівщини, які постраждали від російської окупації. Про це повідомив керівник волонтерського штабу "Українська команда" Артур Палатний. 

"Відправили з Києва близько тони продуктів на Чернігівщину. Вантаж буде доставлено у населені пункти, які постраждали від росіян. Хтось може думати, що з відступом армії окупантів ситуація нормалізувалась, але це зовсім не так. Люди втратили все своє майно внаслідок обстрілів, пожеж і мародерства орків. Багато людей не виїхали, тому що їм просто нікуди їхати. Так само залишаються у своїх домівках люди з інвалідністю, просто літні і самотні люди. Ситуація з роботою в регіонів, де продовжуються обстрілі, дуже важка. Тому чернігівцям зараз дуже потрібна підтримка", - написав Палатний. 

Від подякував волонтерам і підкреслив, що "Українська команда" продовжить підтримувати армію і громадян. 

"Дякую голові Вінницького осередку "Української команди" Геннадію Ткачуку та Ігорю Ткачуку за привезену допомогу. Ми продовжимо робити все можливе, щоб допомогти українським воїнам і тим, хто найбільше постраждав від російської агресії. І тільки так переможемо! Ми вже перемагаємо", - підсумував Палатний.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія формує новий армійський корпус: чи існує загроза для Києва. На кордоні з Чернігівською та Сумською областями наразі знаходиться не більше ніж 7-8 батальйонно-тактичних груп військових РФ. Така кількість не свідчить про загрозу повторного нападу на Україну, зокрема й на Київ. Росія формує новий армійський корпус, у якому буде близько 15 тисяч військових, однак наразі не відомо, куди саме їх перекинуть. Жданов зазначив, що ворог намагатиметься утримувати Херсон і штурмувати Донецьку область.

Також "Коментарі" писали, що в Київській області виявили ще одне тіло закатованого російськими окупантами українця. Руки загиблого цивільного були зав'язані мотузкою із кріпленням через залізний карабін буксирувального троса. Він був також намотаний на шию чоловіка. Начальник поліції зазначив, що все вказує на те, що окупанти душили мирного жителя перед смертю.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися