Лерос опублікував скандальний діалог Тищенко та Комарницького

На опублікованих плівках нібито Комарницький натякнув, що Андрій Єрмак підтримує їх

Нардеп України Гео Лерос оприлюднив записи розмов нібито заступника фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка та ексдепутата Київської міськради Дениса Комарницького. Відповідне відео нардеп виклав на своєму каналі в Youtube.

Записи розмов, за словами Лерос, вказують на те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького у Києві. Нардеп також уточнив, що записи розмови йому дав офіцер СБУ,

"Такого у мене не було. Щоб якась собака бл*ть подивилася в нашу сторону бл*ть, а ми, бл*ть, по кутах розбіглися. Ніколи. Просто ніколи. Бл*ть, ну їм з нами не пощастило, братик ... Вони не тих кусають. Все, Коль. Все заберемо. Ось ти подивишся ", - обіцяє нібито Комарницький.

Далі нібито Комарницький натякає, що глава Офісу Президента Андрій Єрмак підтримує їх.

"Добре, що ми з тобою ще з того часу, так? .. Не, ну дивися, слава Богу, що наш з нами. Тому що я переживав, щоб він не почав там, знаєш ..." - зазначає він.

За словами Лероса, у Комарницького провели обшуки, пов'язані з корупцією на Воскресенському мосту. Він зв'язується зі своїм партнером Тищенко, який загасив цю справу за допомогою Зеленського і Єрмака. За що "смотрящий" йому дуже вдячний. Більше Комарницького ніхто не чіпає. З МВС все вирішив "перший", а в СБУ рулить подільник Комарницького - товариш Наумов, начальник внутрішньої безпеки СБУ.

Нагадаємо, раніше народний депутат Андрій Деркач опублікував діалог нібито п'ятого президента України Петра Порошенка з президентом РФ Володимиром Путіним




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися