Влада знов почала боротьбу з неугодними мерами, - журналіст-розслідувач Андрій Дзиндзя

Конфлікт

На Банковій знов почали "воювати" з неугодними мерами, які недостатньо підтримують піар президента. Про це заявив журналіст і громадський діяч Андрій Дзиндзя на своїй сторінці у Facebook.

"А у Зеленського, дивлюся, знов почалася боротьба з неугодними мерами. Тобто про розкрадання гуманітарки в Запоріжжі "слугами" не на часі, про надання 2,5 млдр грн подружці голови Дніпропетровської ОДА, призначеного Банкової, не на часі. А влаштувати прилюдну порку Кличку за неправильні палатки, за які взагалі-то ДСНС з військовою адміністрацією відповідають, це ну прям дуже об'єднавче для країни", - зазначив Дзиндзя.

Звинувачення на адресу мера столиці у начебто недостатній підготовці пунктів обігріву, на думку журналіста, носять політичний характер.

"Бо недостатньо підтримувати піар президента у нас завжди не на часі", - пояснює він.

Раніше Віталій Кличко заявив, що навколо теми пунктів обігріву вже починаються "якісь політичні танці" і закликав не маніпулювати цим питанням.

"Коли я їздив перевіряв роботу пунктів, зустрічаю народних депутатів від партії влади. І вони в приватній розмові мені говорять, що всі пункти, де вони побували, відкриті і працюють. А потім постять якісь незрозумілі фото. Це виглядає, м’яко кажучи, негарно. Сьогодні, коли всі повинні працювати спільно, починаються якісь політичні танці", - заявив Кличко. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися