Після трагедії в Броварах призначили нового очільника МВС

Кандидатуру уряду має затвердити Верховна Рада

Після загибелі голови Міністерства внутрішніх справ України Дениса Монастирського в авіакатастрофі в Броварах виконуючим обов’язки загиблого посадовця призначено Ігоря Клименка. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передають "Коментарі".

"Уряд призначив Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ — головою Національної поліції України. І поклав на нього виконання обов’язків міністра внутрішніх справ", — заявив Шмигаль.

Керівник українського уряду зазначив, що після обговорення з депутатами Верховної Ради буде подання на призначення нового керівника відомства.

"Міністерство внутрішніх справ — одна з ключових ланок безпеки нашої країни, а тому задіяні необхідні протоколи, щоб зберегти керованість усіма процесами", — наголосив прем’єр-міністр України.

Під час авіакатастрофи в Броварах сьогодні, 18 січня, загинули:

        міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський;

        перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін;

        державний секретар МВС Юрій Лубкович;

        заступник керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк;

        начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України підполковник поліції Михайло Павлушко;

        провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький;

        командир повітряного судна - інструктор авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Олександр Василенко;

        пілот авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Костянтин Коваленко;

        бортовий механік авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах прапорщик служби цивільного захисту Іван Касьянов.

В ДСНС заявляли, що внаслідок авіаційної катастрофи в Броварах загинули 16 людей, з них троє дітей. Ще тридцять людей отримали травми, з них 12 дітей. Згодом з’явилась інформація, що дані про авіакатастрофу у Броварах знову скорегували. За даними рятувальників, загинули 14 людей, дев’ять із них були на борту гелікоптера. Травми дістали 25 людей, зокрема 11 дітей. Одна дитина загинула. Рятувальники продовжують розбирати завали в дитячому садку. Інформація щодо постраждалих та загиблих уточнюється.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися