Посадовця з Ірпеня звільнили після скандалу з бронюванням готелю за бюджетні кошти

Мер Ірпеня отримав заяву про звільнення за власним бажанням керівника КП УЖКГ "Ірпінь"

Мер Ірпеня Олександр Маркушин відсторонив від посади директора КП УЖКГ "Ірпінь" Сергія Скрипника на час проведення службового розслідування. Про це міський голова повідомив у Telegram, передають "Коментарі".

З'ясувалося, що Сергій Скрипник написав заяву на звільнення після того, як УЖКГ "Ірпінь" зазнав широкої громадської критики через закупівлю солі для посипання доріг за завищеними цінами та бронювання готелю під час конференції працівників сфери житлово-комунального господарства.

Маркушин вважає, що звільнення за власним бажанням директора КП є стандартною європейською практикою і належною поведінкою для керівника компанії.

Міський голова Ірпеня вирішив відсторонити від виконання обов'язків директора комунального підприємства Сергія Скрипника на час проведення службової перевірки. Кадрові рішення базуватимуться на результатах перевірки.

Раніше керівництво міста серйозно не критикувало роботу Скрипника, поки не сталися ці два інциденти. Однак, за словами Маркушина, кожен, хто працює на благо громади, повинен пам'ятати, що місцева влада не терпить бюджетних порушень у роботі міських установ та організацій.

З метою всебічного та неупередженого аналізу можливих фактів порушень, Маркушин доручив Північному офісу Держаудитслужби провести аудиторську перевірку фінансово-господарської діяльності КП УЖКГ "Ірпінь".

Олександр Маркушин підкреслив, що всі ресурси місцевого бюджету повинні використовуватися виключно для відновлення місцевої громади.

Нагадуємо, що посадовці з Ірпеня забронювали елітний готель на День закоханих на кошти з бюджету. Чотириденне перебування двох осіб у спа-готелі з панорамним басейном обійшлося комунальному підприємству Ірпінської міської ради у 48 800 грн.

Джерело: https://t.me/markushyn/3980


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися