Стало відомо, чи можуть комунальники вручати повістки у Києві

У Голосіївській РДА Києва розповіли, чи можуть комунальники вручати повістки

Голова Голосіївської РДА пояснив, яку користь принесли накази про мобілізацію на під'їздах будинків та розповів, чи справді комунальники розносять повістки. У Києві, як і в інших містах України, триває процес мобілізації через війну, розпочату Росією. Журналісти ТСН.ua звернулися до Сергія Садового, голови Голосіївської районної державної адміністрації, з проханням роз'яснити процес вручення повісток.

За його словами, мобілізація громадян у Голосіївському районі проводиться відповідно до мобілізаційного плану. Ця інформація є конфіденційною.

У січні на дверях будинків саме у Голосіївському районі почали з'являтися оголошення про те, що громадяни повинні негайно з'явитися до військкоматів, що викликало широке обговорення у суспільстві. Садовий зазначив, що оголошення мали суто інформаційний характер. Ця ситуація була нагадуванням військовозобов'язаним про їхню відповідальність.

На запитання, чи були залучені до процесу вручення повісток комунальники, Садовий відповів, що розносять і вручають повістки тільки представники центру комплектування.

Нагадуємо, що раніше в мережі з'явилося відео, на якому співробітники керуючої компанії в Дніпровському районі Києва приносять повістки в один з будинків. Жінки, одягнені в комунальну форму, пояснили, що завдання розносити повістки входить до їхніх посадових обов'язків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися