У Раді заявили, що загрози повторного наступу РФ на Київ немає

Ризиків повторення наступу ворожих військ на столицю немає

Загрози повторного нападу на Київ з боку Російської Федерації наразі немає, але ризики існують на Східному і Південному напрямках. Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ з посиланням на джерела в розвідці заявив представник Президента у Верховній Раді, член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки Федір Веніславський.

За його словами, представники розвідки були заслухані на закритому засіданні комітету з оборони в середу.

Веніславський зазначив, що на даний момент ознак формування наступальних ударних угруповань ні на території Республіки Білорусь, ні на будь-якій іншій території, крім Східного і Південного напрямків, не виявлено. За його словами, на даний момент ризику повторних широкомасштабних дій з боку агресора немає, загрози є лише на Східному і Південному напрямках.

Він запевнив, що військово-політичне керівництво України поінформовано про готовність військ противника до наступальних дій, а також про чисельність особового складу та наявність озброєння на різних напрямках.

Нагадуємо, що командувач угруповання сил і засобів оборони Києва Олександр Павлюк розповів про оборону столиці в разі, якщо агресор вирішить знову спробувати піти на місто. Українські військові розраховують зупинити противника ще на білоруському кордоні, і для забезпечення цього ведуться відповідні роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

8 лютого 2023, 23:39

Как сейчас помню, ее и год назад не было, Президент лично говорил.

Семен Семенович

8 лютого 2023, 20:04

В Белоруссию прибывают эшелоны с военной техникой и мобилизованными солдатами . Доверия к плешивому таракану ровно нулю ! Против минных полей на границе с бульбашами есть техника типа "сонцепек или буратино ". Может хватит успокаивать ?

Семен Семенович

8 лютого 2023, 19:54

Что то слабо верится ! От Арестовича набрались ? Что запоют Если Бахмут орки отожмут ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися