Посадовців КМДА підозрюють у корупції

Правоохоронці провели обшуки в одному з департаментів КМДА

В Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА відреагували на підозру посадовців у корупції.

Сьогодні, 20 лютого, правоохоронці провели обшуки в управлінні торгівлі та побуту Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та київському комунальному підприємстві "Світоч".

На думку слідчого судді, який надав дозвіл на проведення обшуку, є підстави вважати, що вказані в ухвалі посадові особи мали намір отримати неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США за прийняття певних рішень, пов'язаних з їх професійною діяльністю.

Департамент вважає неприпустимими прояви корупції у своїй діяльності та закликає правоохоронців провести необхідні слідчі дії, а суд - винести рішення, якщо ці факти будуть доведені у встановленому законом порядку.

Керівництво Департаменту також ініціювало службове розслідування за фактами, викладеними в ухвалі слідчого судді Солом'янського суду міста Києва, і за його результатами буде вжито відповідних заходів реагування.

Нагадуємо, що голова сільради в Київській області набрав хабарів на сотні тисяч євро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

20 лютого 2023, 18:46

Только подозревают?! Да на этих вороватых ублюдках клейма ставить негде. В стране война, а они продолжают воровать. По законам военного времени вздернуть всю верхушку без суда начиная с тупого педалика. Может другому ворью урок будет!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися