У Київраді не підтримали одразу дві петиції киян: подробиці

Кияни просять скасувати зупинки комунального громадського транспорту під час повітряних тривог

Транспортна комісія Київради не підтримала одразу дві петиції киян (№11722, 11745) про скасування зупинки комунального громадського транспорту під час повітряних тривог. Про це повідомляє громадська ініціатива "Пасажири Києва", передають "Коментарі".

Стало відомо, що голова комісії Олексій Окопний та члени комісії Віктор Брагінський (керівник метрополітену), Сергій Мамоян та Ігор Галайчук проголосували за рішення "утримався".

Олексій Окопний зазначив, що це рішення не у відповідальності транспортної комісії, а також Київради, оскільки рішення зупиняти громадський транспорт було ухвалене Радою оборони Києва.

"Але є і певний позитив. Транспортна комісія одноголосно підтримала рішення про те, щоб направити звернення до Ради оборони Києва про розгляд питання щодо скасування зупинки транспорту під час тривог. Тобто Рада оборони Києва має розглянути цю проблему на найближчому засіданні. Ми наполягаємо на тому, що шкідливе і неефективне рішення про зупинку комунального транспорту під час тривог має бути скасоване якнайшвидше", - розповіли у громадській ініціативі.

Нагадуємо, що столичну владу закликали скасувати рішення про перекриття Дарницького та Південного мостів під час повітряних тривог.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися