У Києві прийняли важливе рішення щодо укриттів: подробиці

У Києві планують збільшити фонд захисних споруд за рахунок підземних об'єктів

У Києві працюють над збільшенням кількості укриттів та сховищ для громадян. Одним із шляхів розширення фонду захисних споруд є огляд підземних приміщень та просторів, які можуть бути використані як укриття. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

Рада оборони міста Києва прийняла рішення про те, що всі власники, управителі та балансоутримувачі будівель та споруд, які за своїми технічними характеристиками та захисними властивостями можуть стати укриттями, зобов'язані подати відповідні дані до районних управлінь ДСНС України в місті Києві.

Районні адміністрації мають забезпечити організаційну та координаційну роботу з власниками, управителями та балансоутримувачами приміщень. Окрім того, вони забезпечать постійне інформування виконавчого органу Київської міської ради про стан виконання цього рішення.

Нагадуємо, що в Києві завершено позапланову перевірку захисних споруд. Міські та районні служби столиці спільно з поліцейськими та представниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій проінспектували всі 4 655 укриттів і сховищ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Іванович

1 липня 2023, 10:16

Тобто, раніше розпродані кличками капітальні бомбосховища під ресторани повернуті не будуть? Навіть частково, на випадок повітряної тривоги? Дарма - в підземний перехід між заводом артема та кінотеатром київська русь вліземо всі...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися