У Києві офіційно розпочне роботу столичний молодіжний парламент

Вже у жовтні в Києві пройде перша сесія молодіжного парламенту

Вже 17 жовтня у Києві пройде перша сесія новоствореного столичного молодіжного парламенту. Про це повідомляє Київська міська рада, передають "Коментарі".

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, молодіжний парламент у столиці має стати одним з ключових реформаторів молодіжної політики в Києві. 

"Новостворена молодіжна рада має стати дійсно столичним молодіжним парламентом. Наразі перевірили документи кандидатів, які хочуть вступити до Київської міської молодіжної ради", – розповів Володимир Бондаренко. 

Бондаренко додав, що невдовзі буде проведено конкурсний відбір кандидатів, і вже остаточно затверджено персональний склад молодіжної ради.

Нагадуємо, що в Києві під час ремонтних робіт обвалилися декілька прольотів Дегтярівського мосту. Реконструкція Дегтярівського шляхопроводу розпочалася у червні цього року. У рамках реконструкції споруду мають повністю замінити. У соцмережах публікують фото та відео наслідків обвалу.

Як раніше писали "Коментарі", у Бучі порушник облив фарбою мурал американських художників. Він пояснив свої дії тим, що йому не сподобалась картина. До поліції звернулися місцеві жителі та повідомили про пошкодження мурала на стіні будинку культури. Мурал створили художники із США. За кілька годин правоохоронці розшукали порушника. Ним виявився 26-річний місцевий мешканець.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

30 вересня 2023, 19:19

Нехай научать головний парламент цивілізованій роботі, а не думати, де і що погано лежить. А це протягання своїх чад до влади офіційно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися