Банкова дала силовикам команду атакувати 75 людей з оточення Кличка, бо він занадто самостійний, - політолог

Поки увага зосереджена на справі Віктора Медведчука, Банкова вирішила звести рахунки з політичними опонентами. Про це заявив політолог Олексій Голобуцький.

За його інформацією, першим атакують Віталія Кличка – "маски-шоу" прийдуть до 75 осіб із його оточення. 

Голобуцький зазначив, що на Банковій не задоволені тим, що Кличко ухвалює самостійні рішення та наздоганяє президента за рівнем підтримки громадян.  

"Останнім часом, на думку Офісу президента, він аж надто активно поводиться і наздоганяє у рейтингах Зеленського: самостійно запровадив локдаун, вийшов зі зверненням до народу під час зосередження військ агресора на кордоні, зустрівся з Блінкеном і Нуланд (вона була набагато теплішою, аніж офіційні протокольні засідання високопосадовців), відразу після неї вийшов із заявою, в якій закликав усіх лідерів місцевого самоврядування об'єднуватися на базі партії "УДАР", - пояснив політолог.  

Він зазначив, що такі протиправні дії Офісу президента не підуть їм на користь.  

"Високий рейтинг, західні партнери і консолідація еліт навколо Кличка викликали справжню істерику в Офісі. Тому силовики отримали команду. Мовляв, беріть, а там розберемося. Навряд чи такі дії підуть на користь Офісу президента. Одна справа - тягати посібників Росії, а інша - влаштовувати політичну розправу над політиком зі світовим іменем і другим за рівнем довіри після Зеленського", - підсумував Голобуцький.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися