Правоохоронці проводять обшук у помешканні голови виконкому партії «Удар» Палатного

За вказівкою Офісу Президента представники прокуратури проводять незаконні обшуки в кількох приміщеннях, пов'язаних із Артуром Палатним. Про це голова виконкому партії "Удар" повідомив на своїй сторінці у Facebook .


"Наразі триває фарс під назвою "обшуки". Проводять їх у мене вдома і навіть у квартирі моєї першої дружини, з якою ми понад 20 років розлучені. Команда пішла з Банкової. Там сидять головні сценаристи цього дешевого кіно. Керують політичним замовленням ті, хто намагається маніпулювати президентом, шепочучи йому на вухо", - написав Палатний.


На думку керівника виконкому "Удару", Офіс Президента намагається тиснути на політичних опонентів інструментами Януковича.


"Мета банальна - тиск і залякування. Тому партія "УДАР" може скласти сильну конкуренцію на виборах. Очевидно, вони забули одне "але". Ми вже це проходили. Часи Януковича стали хорошим щепленням від страху і серйозного сприйняття таких дешевих шоу.


Декорації змінилися, методи - перейшли у спадок. Різниця і в тому, що за вікном не 2012-й, і місць, куди було б утекти замовникам цієї афери, не залишилося. Тому що відповідальність, як показує практика, все одно наздожене. Як би не хотілося, і якими б сильними вони не відчували себе сьогодні, бумеранг справедливості має властивість бити дуже точно і боляче. І тоді жодна ручна прокуратура не допоможе", - зазначив Палатний.


Він підкреслив, що обшуки проводять представники прокуратури, які не змогли пояснити підстав своїх дій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися