"Слуга народу" вибрала нову голову партії в Києві

Новою головою київської міської партійної організації "Слуги народу" вибрали депутатку Верховної Ради Лесю Забуранну. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, конференція членів міської організації вибрала її головою столичної партійного осередку. Своєю головною метою вона назвала перетворення Києва в найкраще місто Європи.

Довідка: Забуранна народилася в 1981 році в Києві, закінчила Київський національний торгово-економічний університет, стажувалася в Європі, Канаді та США. Має звання доктора економічних наук, з 2012 року є професором кафедри менеджменту імені Завадського в Національному університеті біоресурсів і природокористування.

На дострокових парламентських виборах у 2019 році Забуранна пройшла до Верховної Ради по 216 мажоритарному округу Києва (Зірниця, ДВРЗ, Харківський масив) від партії "Слуга народу". Вона перемогла депутатів Київради VII скликання Віталія Павлика і Володимира Левіна.

У Раді Забуранна очолює підкомітет з питань витрат з державного бюджету. Також є членом Постійної делегації України в ПАРЄ.

Після вибуху будинку на Позняках влітку 2020 року Забуранна займалася виділенням нових жител для людей, які постраждали в результаті трагедії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві силовики прийшли додому до мера Віталію Кличку.

Читайте також, коли варто чекати подорожчання проїзду в Києві.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися