У КМДА розповіли, коли варто чекати подорожчання проїзду в транспорті

Стало відомо, коли столична влада буде приймати остаточне рішення про можливе підвищення вартості проїзду в громадському транспорті. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, рішення про підвищення цін на проїзд в громадському транспорті Києва буде прийнято тільки після відповідних розрахунків і їх аналізу. Він зазначив, що звернення співробітників транспортних комунальних підприємств з приводу підвищення ціни на проїзд або компенсації втрат КП під час пандемії буде передано в департаменту транспорту і департамент економіки КМДА.

Чиновник заявив, що буде зроблений аналіз розрахунків, після чого ухвалять остаточне рішення. Поворозник підкреслив, що процес зміни тарифів займає мінімум 2-3 місяці, і є досить тривалою процедурою.

Нагадаємо, що під час останньої сесії Київради співробітники комунальних підприємств "Київський метрополітен" і "Київпастранс" попросили столичну владу виділити гроші з бюджету на погашення збитків КП або ж переглянути тарифи на проїзд через серйозні втрати під час пандемії і карантину.

На думку транспортників, проїзд в метро має становити 21 гривню, в наземному транспорті - 25 гривень, а в міській електричці - 78 гривень. Мер Києва Віталій Кличко заявляв про те, що собівартість проїзду в столичному транспорті становить 15 гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом чоловік ґвалтував 5-річну племінницю.

Читайте також про петицію проти підвищення проїзду в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися