Кличко розповів, коли останній раз зустрічався із Зеленським

Міський голова столиці Віталій Кличко розповів про те, коли останній раз бачився з президентом України Володимиром Зеленським та главою ОП Андрієм Єрмаком. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Українська правда".

За його словами, останній раз він зустрічався з Володимиром Зеленським півроку тому, а глава Офісу Президента Андрій Єрмак не відповідає на його смс. Він зазначив, що у нього є багато питань, які стосуються Києва і регіону, а також поточні проблеми.

Кличко сказав, що на жаль, він не бачив президента більш ніж півроку, а за останній тиждень, коли проходили масові обшуки в структурах КМДА, такої розмови також не було.

З главою ОП Єрмаком Кличко бачився близько місяця тому, а на смс на сьогоднішній день він не відповідає. Мер Києва заявив, що розуміє, що Єрмак зайнятий і має багато справ. Журналісти відзначили, що 14 травня Кличко і Єрмак були разом на відкритті синагоги в Бабиному Яру, де можна було запитати у голови ОП щодо ситуації в Києві, на що мер відповів, що мета заходу була іншою, а тому тоді вони не спілкувалися.

Нагадаємо, що вранці 18 травня силовики прийшли з обшуками в будинок, де знаходиться квартира Віталія Кличка, проте заявили, що слідчі дії стосуються його сусідів. Сам мер звинуватив центральну владу в політичному тиску на нього особисто і на міську владу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кличко заявив, що в Офісі Президента бояться його президентських амбіцій.

Читайте також про можливе звільнення Кличка з посади голови КМДА через РНБО.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися