Кличко відповів на звинувачення з боку Зеленського

Міський голова Києва Віталій Кличко відповів на звинувачення з боку Президента України Володимира Зеленського, який заявив, що в столиці крадуть з бюджету, а сам мер нібито постійно напрошується на прийом на банкового. Про це Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

За його словами, він є вихованою людиною і завжди попереджає, перед тим, як прийти. Він зазначив, що не в його правилах ходити на поріг високих кабінетів. Кличко сказав, що він як мер Києва і голова Асоціації міст України телефонував у приймальню, писав президенту для того, щоб зустрінеться з приводу робочих питань, зокрема щодо газу, тарифів, питань столиці і місцевого самоврядування.

Попри це, зустріч за останні пів року так і не відбулася. Також Кличко відповів на звинувачення Зеленського щодо того, що в Києві крадуть з бюджету і заявив, що вже коментував масові обшуки, які назвав режисерувати облавами для дискредитації міської влади.

Кличко підкреслив, що правоохоронці шукали документи, які міська влада сама їм передала. Мер Києва припустив, що Зеленському можуть надавати викривлену інформацію і сказав, що для однозначних оцінок з приводу розкрадаючи бюджету потрібно довести всі факти в законний спосіб.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кличко відповів на запитання про участь у виборах президента.

Читайте також про можливе звільнення Кличко з посади голови КМДА через РНБО.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Леонид

28 травня 2021, 11:26

Есть такая штука - международный аудит. Все остальное - пустое сотрясение воздуха.

тоня

21 травня 2021, 17:24

тяжко повірити в прозорість кличко...

Анатолий Шандурский

21 травня 2021, 11:04

ЗЕЛЕНБЛЕВОЬКО (К НЕЩАСТЬЮ, ПРЕЗИДЕНТ УКРАИНЫ) - ПОЛИТИЧЕСКИЙ СЛЕПЕЦ И НЕ ОБРАЗОВАННЫЙ, ЗЛОПАМЯТНЫЙ И МСТИТЕЛЬНЫЙ СУБЪЕКТ , КОТОРЫЙ СВОИМИ БЕСПРЕЦЕДЕНТНО ДЕБИЛЬНЫМИ, ЯКОБЫ, ШУТКАМИ ЧЕРЕЗ СВОЙ "КВАРТ-КАЛ" ВСЕНАРОДНО УНИЖАЕТ И ОСКОРБЛЯЕТ КЛИЧКО, КОТОРОМУ ДОВЕРЯЕТ 50% КИЕВЛЯН ЗА ЕГО МНОГОТРУДНУЮ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ ПО ВОЗРОЖДЕНИЮ КИЕВА ИЗ МУСОРНОЙ СВАЛКИ, В КОТОРУЮ ЕГО ПРЕВРАТИЛИ ПРЕЖНИЕ МЕРЫ-ХАПУГИ И ВОРЫ В ГОРОД , КОТОРЫЙ ПРИБЛИЗИЛСЯ ПО КОМФОРТУ ОБИТАНИЯ К ЕВРОПЕЙСКИМ ГОРОДАМ. А ,ВООБЩЕ, ЗЕЛЕНСКИЙ СТАНОВИТСЯ ДВУЛИКИМ ЯНУСОМ, ТАКИМ КАКИМ ВСЕГДА БЫЛ ПОТРОШЕНКО :"И ВАШИМ И НАШИМ, НО СНАЧАЛА НАШИМ".

проктолог

21 травня 2021, 10:26

Так же не хочется отрываться от корыта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися