Кличко про продовження тиску: До ночі шукають документи, які ми самі передали правоохоронцям

Правоохоронці шукають в департаментах КМДА і комунальних підприємства Києва документи, які міська влада вже давно передала їм. Про це лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, коментуючи продовження тиску на столичну владу.


"Структурні підрозділи надають всю документацію. Навіть ту, що не стосується виробництв, за якими приходять правоохоронці. Такі масові раптові облави і постановочні акції - маніпуляції для дискредитації міської влади. Спроба дестабілізувати ситуацію в столиці. Уже два тижні ключові комунальні підприємства та підрозділи міста не можуть нормально працювати. Оскільки там, з ранку до ночі, шукають в основному документи, які ми самі передали правоохоронцям. Щодо фінансових порушень, які виявили ми самі ", - зазначив Кличко.


Він звернувся до правоохоронних органів з вимогою надати докладний звіт про статус справ, за якими КМДА передавала документи за результатами аудитів з 2015 року.


"Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА зробив 385 перевірок з 2015-го року. І передав правоохоронцям матеріали по 316-ти об'єктами аудиту. Тому питання: яка ситуація з цими справами? Чому кілька років чекали, а тепер реагують на результати наших перевірок? Тільки руки дійшли або треба терміново заляпать Кличко і столичну владу? " - підсумував Кличко.


Раніше Віталій Кличко заявив, що згорнути місцеве самоврядування силами правоохоронців не вдасться.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися