Кличко: Не дивлячись на політичні ігри, ми продовжуємо працювати для розвитку столиці

Попри спроби дестабілізувати ситуацію в Києві, міська влада продовжує розвивати та змінювати столицю. Про це лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко заявив на початку засідання Київської міської ради.


"Сьогодні ми повинні прийняти важливі для міста і киян рішення, що стосуються й оновлення інфраструктури столиці, і екології, і оновлення рухомого складу громадського транспорту. Адже навіть в умовах, коли намагаються дестабілізувати ситуацію в місті, коли заважають ключовим комунальним підприємствам та структурним підрозділам нормально працювати, нам треба і далі розвивати і змінювати нашу столицю. І ми все для цього робимо. Ми не зупиняємо втілення проектів, які почали. Продовжуємо ремонт доріг, будівництво та реконструкцію дитячих садків і шкіл, оновлення зон відпочинку в столиці", - сказав Кличко.


Лідер "УДАРу" зазначив, що повним ходом йдуть роботи на ключових об'єктах столиці.

"Продовжуємо будівництво метро на Виноградар і Подільсько-Воскресенського мостового переходу. До Дня Києва представляємо першу чергу оновленої Пейзажній Алеї. Я там кожен день буваю, перевіряю - дуже хороший буде об'єкт. На початку літа відкриємо після реконструкції ще кілька столичних парків. Тобто ми не зупиняємося. Хоча і пандемія, і політичні ігри вносять корективи в терміни реалізації деяких планів. Хочу сказати одне: хаос, який намагаються посіяти в столиці, утиски місцевого самоврядування, не підуть на користь ні Києву, ні Україні в цілому ", - додав він.


Кличко повідомив, що на засіданні Київради розглянуть твердження комплексної програми підвищення енергоефективності та розвитку житлово-комунальної інфраструктури, твердження природоохоронних заходів в столиці, кредитного та договору гарантій ЄБРР для придбання столичним метрополітеном нових вагонів метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


пролетарий

27 травня 2021, 13:56

научился врать сволочь , при СССР его бы давно шлепнули за казнокрадство и мародерство...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися