Кличко заявив, що йому постійно погрожують звільненням із посади

Міський голова столиці Віталій Кличко заявив, що постійно отримує погрози про звільнення з посади голови Київської міської державної адміністрації, в тому числі і від офіційних чиновників. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

За його словами, йому постійно загрожують усуненням із посади голови КМДА і навіть офіційні чиновники кажуть йому це. Кличко зазначив, що президент Зеленський як гарант Конституції повинен слідувати Закону і показувати особистий приклад.

Щодо масових обшуків у структурах КМДА мер сказав, що усі, хто причетний до корупції, повинні нести відповідальність. Він заявив, що правоохоронці дають інформацію про те, що команда проводити обшуки надходить прямо з Офісу Президента.

Кличко вважає, що хтось хоче зробити з нього корупціонера і створити певний образ. Він підкреслив, що найцінніше, що у нього є - це репутація. Також градоначальник визнав, що корупція у міській владі реально є, але з нею борються.

Нагадаємо, що Кличко також розповів про те, коли планується відкриття нових станцій метро на житловий масив Виноградар, а також нової лінії підземки на Троєщину. За словами мера столиці, компанія "Київметробуд" гарантувала, що до кінця 2021 року на Виноградарі відкриють одну станцію метрополітену.

Щодо метро на Троєщину градоначальник нагадав, що його неможливо побудувати без відкриття Подільсько-Воскресенського моста, який недобудований досі. Він сказав, що метро закладено в "тілі" моста і нині тривають проектні роботи. Кличко підкреслив, що не розповідатиме казок і сказав, що метро на Троєщину можна побудувати за 4-5 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві з'явиться фан-зона для перегляду матчів збірної України на Євро-2020.

Читайте також про закриття входу на станцію метро "Осокорки" через встановлення нових турнікетів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися