Заступника голови облради Дзюбенка обрали керівником партії «УДАР» в Житомирській області, Чечеринду - його заступником

Перший заступник голови облради Олег Дзюбенко очолив партію "УДАР Віталія Кличка" в Житомирській області. Його заступником став відомий журналіст Єгор Чечеринда. Таке рішення було прийнято на загальних зборах обласної організації партії, повідомляє пресслужба партії "УДАР".


Як зазначив новообраний голова "УДАРу" в Житомирській області Олег Дзюбенко, партія "УДАР" стала платформою об'єднання для захисту інтересів українців.


"Ми відгукнулися на заклик Віталія Кличка до місцевого самоврядування, представників громадського сектору, експертів і всіх небайдужих громадян консолідувати зусилля у боротьбі з викликами, які стоять перед Україною. Перед нами - багато завдань. Ми повинні сформувати потужну команду на Житомирщині, яка послідовно відстоюватиме інтереси місцевого самоврядування, шукати і пропонувати ефективні шляхи вирішення проблем українців, докладати максимум зусиль для досягнення європейських стандартів життя в Україні", - сказав Олег Дзюбенко.


Він зазначив, що партія "УДАР" є командою сильних людей, на чолі яких стоїть сильний лідер, команду партії об'єднують ідеї демократії, розвитку, захисту інтересів громадян і справедливого суспільного устрою.


"Переконаний, що нас чекають нові звершення і перемоги, тому що ми - сила, сформована на взаємній повазі один до одного і відповідальності за прийняті рішення. У нас є сильний лідер, ми створюємо сильну команду, ми бачимо Україну сильною. Україна буде сильною!", - резюмував Олег Дзюбенко.


Протягом місяця розпочне роботу відкритий офіс обласної партійної організації за адресою: м. Житомир, вул. Басейна, 2а.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися