KPI боротьби з корупцією - рівень довіри до влади, а не гучні скандали - лідер «УДАРу» Кличко

Головний показник ефективності боротьби з корупцією - довіра людей до влади, а не гучні скандали. Про це Віталій Кличко заявив на міжнародному заході "Zero Corruption Conference". У своєму виступі лідер "УДАРу" також представив власне бачення боротьби з корупцією та розвитку України.


"Впроваджуючи антикорупційні закони, створюючи антикорупційні органи, треба пам'ятати, що головний KPI у боротьбі з корупцією - це не статистика посадок і не кількість видовищних корупційних скандалів. Головний KPI - це рівень довіри громадян до влади та держави. Бажання людей жити і працювати в країні", - підкреслив Кличко.


Він вважає своїм головним завданням відновити довіру українців до держави.


"Тому наше головне завдання - повернути довіру громадян. Показати, що успішна українська держава можлива. Успішна держава для кожного громадянина, а не "успішна" держава для олігархів та еліти", - пояснив лідер" УДАРу".


Кличко переконаний, що боротьба з корупцією повинна бути системною.


"30 років боротьба з корупцією нагадує боротьбу з вітряками. Процес заради процесу. Статистика заради звітів. Корупція з'являється там, де не працює система. Тому запобігати важливо саме на рівні системи", - зазначив політик.


Нагадаємо, на конференцію "Zero Corruption Conference" лідер "УДАРу" приїхав на велосипеді.


Democracy in Action: Zero Corruption Conference - перша конференція високого рівня з питань гібридних загроз демократії: дезінформації, корупції і правових воєн.


Учасниками є політики з різних країн, представники НАТО, Пентагону і ФБР, Єврокомісії та Європарламенту, громадські діячі, журналісти-розслідувачі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися