Коли вирішують політичні завдання під гаслом боротьби з корупцією - це політична корупція, - Кличко

На міжнародній конференції "Zero Corruption Conference" Віталій Кличко заявив, що рішення політичних завдань під гаслом боротьби з корупцією - це політична корупція. На заході лідер "УДАРу" також представив своє бачення розвитку України.


"Рішення політичних завдань під гаслом боротьби з корупцією - це політична корупція. Коли у вищих кабінетах влади витрачають години на наради, де обговорюють, як краще атакувати того чи іншого мера, коли голові Державної фіскальної служби, яка підлягає розформуванню, обіцяють посаду голови нового органу Бюро з економічної безпеки в обмін на масові обшуки в органах київської влади, коли всупереч вибору киян і законам України намагаються призначити ручного голову КМДА - це політична корупція", - підкреслив Кличко у своєму виступі.


Він зазначив, що корупція з'являється там, де не працює система. Тому запобігати їй важливо саме на рівні системи.


Нагадаємо, на конференцію "Zero Corruption Conference" лідер "УДАРу" приїхав на велосипеді.


Democracy in Action: Zero Corruption Conference - перша конференція високого рівня з питань гібридних загроз демократії: дезінформації, корупції і правових воєн.


Учасниками є політики з різних країн, представники НАТО, Пентагону і ФБР, Єврокомісії та Європарламенту, громадські діячі, журналісти-розслідувачі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися