Експерт розповів, як Офіс Президента використовує для атаки на Кличка сценарій 2019 року

Офіс Президента атакує лідера "УДАРу" Кличка за сценарієм 2019 року: відкриває порожні кримінальні справи на підставі заяв блогерів. Про це написав політичний експерт Юрій Романенко на своїй сторінці в Facebook. Він зазначив, що два роки тому Банковій вдалося долучити депутатів Київради до атаки, але вдруге вони не погодилися.


"Нова хвиля наїзду на Кличка з боку Офісу президента під копірку повторює сценарій 2019 року. Тоді безглуздий і нахрапистий тиск Богдана провалився, бо був безглуздим, по суті. Сьогодні - спроба №2. Один в один сценарій, який невдало намагався реалізувати Богдан. Тільки минулого разу заяву в ВАКС подали депутати Київради. Цього разу їх навіть не вдалося переконати подати заяву, довелося вдатися до блогерів", - написав Романенко.


W4xI-7EYriA9DuFADeWkqJsNl.png

Експерт показав скріншоти ідентичних новин в розпал атаки на Кличка два роки тому і зараз.


shzL7uZdhsPDHDFId1npjWkKJ.jpeg


7wWDjoI8hSq4pAiGgt8ZFRt9E.jpeg

Романенко вважає, що в Офісі Президента розраховують виключно на медійний ефект від кампанії.


"Результат атаки буде дорівнювати нулю, як і у 2019 році. Це прекрасно знають в Офісі президента, тому особливих ілюзій на рахунок результату не мають. Тоді яка мета цієї гучної кампанії? Традиційно елементарна: заголовки в новинах і можливість щось сказати Зеленському на прес-конференції, тобто медіа-ефект", - підсумував політичний експерт.


Нагадаємо раніше, коментуючи обшуки, Кличко заявив, що Офіс Президента діє методами Януковича.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гость

23 червня 2021, 12:22

Вполне справедливо.. кличко изгадил Киев новостройками на старой канализационной системе - постоянные прорывы труб, вонь, вырубили деревья, где возможно и невозможно из-за этого полевые вихри, дышать нечем. Дома рядом со стройками трещат, их не ремонтируют.Наставили небоскрёбов, весь печерск в пробках. Капец. Дороги раздолбаные- типа вчера вбухали денег,починили, сегодня опять раздолбанные. Очень удобно им дерибанить бюджет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися