Молодіжна політика - це питання національної безпеки, - голова виконкому "УДАРу" Палатний

Державні програми для молоді повинні давати результат через рік-два, а не у віддаленому майбутньому, адже молодь не готова довго чекати змін і поїде за кордон. Про це голова виконкому "УДАР Віталія Кличка" Артур Палатний заявив в інтерв'ю "Українським новинам".


"Молодь потребує "майбутньому" вже і зараз. Це інше покоління, яке живе у відкритому світі. Воно не готове чекати 5-10-15 років, як це було з їхніми батьками. Державні програми повинні насамперед орієнтуватися на сьогодення і давати результат через рік-два.


Взагалі я вважаю, що меседж "молодь - це наше майбутнє" абсолютно неправильний. Молодь - це наше сьогодення. І треба забезпечити можливість отримати їй якісну освіту, придбати житло, отримати підтримку інноваційних стартапів вже сьогодні", - заявив Палатний.


Голова виконкому "УДАР Віталія Кличка" зазначив, що державна молодіжна політика є питанням національної безпеки, адже масовий виїзд молоді ставить під загрозу потенціал країни.


"Проблема молоді - це проблема національної безпеки. Адже масовий виїзд молодих людей із країни ставить під загрозу інтелектуальний, демографічний потенціал країни і перспективу її розвитку загалом", - пояснив Палатний.


Він зазначив, що партія "УДАР Віталія Кличка" працює над залученням нового покоління до управління країною.


"Партія "УДАР" - це молода партія, ми завжди приділяли молоді особливу увагу. Я впевнений, що сьогоднішня українська молодь вже через кілька років візьме на себе відповідальність за країну і буде приймати важливі рішення, від яких залежить її доля.


Переконаний, це дасть свої результати. Нове покоління, яке виросло без радянських стереотипів, зробить Україну сильною, успішною і розвиненою країною, де не буде місця корупції, бюрократії і байдужості. Головне - приділяти достатню увагу молодіжній політиці, прислухатися до голосу молоді та давати їй всі необхідні інструменти для змін", - резюмував Палатний.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися