Влада Києва та області втрачає довіру: результати опитування

Скільки респондентів схвалюють діяльність влади столиці та Київської області

Міжнародний республіканський інститут в Україні провів опитування і з'ясував думки українців (відповідно до міст та областей) щодо діяльності місцевої влади, повідомляє портал "Коментарі". Опитування проводили протягом квітня-травня 2024 року. 

За результатами опитування, 35% респондентів схвалюють діяльність Київської міської ради, діяльність мера столиці схвалюють 42% опитаних.

picture

При цьому у 2023 році діяльність мера схвалювали 59% опитаних. Тож за рік Кличко втратив 17% довіри. 

picture

25% респондентів переконані, що чинного мера Києва потрібно переобрати ще й на наступний термін. 49% відсотків опитаних вважають, що мер повинен допрацювати свій термін і на наступних виборах потрібно обрати іншу людину, а 18% респондентів висловилися за те, що мер повинен якнайшвидше піти з посади.

picture

Діяльність Київської ОДВА у 2024 році схвалюють 28% респондентів, у той час, як у 2023 році цей показник був значно вищим і становив 50%.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про оцінку загрози повторного наступу на Київщину російських військ та укріплення оборонних рубежів.

Щодо ймовірного наступу, у Київській ОВА не змогли оцінити загрози та відповісти, чи існує вона. "Однак у Київській області триває робота з покращення оборони регіону. “Рубежі області перебувають під контролем сил оборони України. Київщина нарощує темпи облаштування військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд та ліній невибухових загороджень, обсяги будівництва та місця розташування яких визначені військовим командуванням", - пояснили в КОВА.

Детальніше про ситуацію в Київській області у питанні посилення оборони читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


читач

6 червня 2024, 14:06

А шо сі стало? Хто там знов залишився без посади і гострить зуби на столицю? Хай пришиє гудзичка і зашпилить губу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися