У Київській області готуються, однак все тримають у таємниці

Як у Київській області укріплюють рубежі

Російські окупанти спробували повторно наступати на українські території, які були звільнені від ворога у 2022 році. За даними офіційних джерел загроза повторного наступу зберігається у Сумській області. До того ж за даними ЗМІ, Росія збільшує присутність своїх військ в областях, що межують із північним кордоном України. Портал "Коментарі" дізнався у Київської обласної військової адміністрації, чи загрожує Київській області повторний наступ окупантів і на якому рівні підготовка до ймовірних загроз. 

Щодо ймовірного наступу, у КОВА не змогли оцінити загрози та відповісти, чи існує вона. 

Однак у Київській області триває робота з покращення оборони регіону. “Рубежі області перебувають під контролем сил оборони України. Київщина нарощує темпи облаштування військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд та ліній невибухових загороджень, обсяги будівництва та місця розташування яких визначені військовим командуванням. Всі роботи виконуються за їх постійної координації. Процеси перебувають під багаторівневим контролем фахівців Київського науково-дослідного інституту судових експертиз та правоохоронних органів”, - йдеться у відповіді на офіційний запит порталу. 

Разом з тим у КОВА пояснили, що інформація про стан будівництва фортифікаційних споруд належить до службової інформації та не може бути надана з метою захисту інтересів національної безпеки. Розголошення такої інформації може завдати істотної шкоди цим інтересам, а шкода від її оприлюднення переважає суспільний інтерес в її отриманні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській ОВА показали, як будують фортифікаційні споруди в регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юліана

6 червня 2024, 19:30

Як би наша влада не крала КОШТИ і не втрачала їх на всяку Хуйню, то було б все добре. А як вони її обкрадають кошти то грош ціна їм . Це називається знищення нації....

Авас

6 червня 2024, 18:49

Добре давати " совєти" , а самому нічого не робити.І головне, на кожну статтю появляється купа всезнаючих експертів.

Іван

6 червня 2024, 13:57

Коментарі зашкварні, одні діванні експерти

Вася

6 червня 2024, 13:30

KGB. Как же готовились, а дороги зачем строили(вот от Вовчанска до Харькова последнюю сделали) для быстрейшего продвижения "асвабадителей". Вот только историю они не читали. Московиты всех, кто помогал им завоевывать новые земли потом награждали очень своеобразно-они их уничтожали(пример, ну хотя-бы Ермак(тот, что Сибирушку завоевал). Есть и более поздние доказательства дэнээрушники.

KGB

6 червня 2024, 12:36

Треба було готуватися ще у 2021,коли про наступ попереджали! Не було б ні війни,ні втрат територій,ні людських жертв сотнями тисяч! Але зелена паскуда планувала злити Україну кацапам,та Залужний не дав! А тепер Залужного брудом поливають,і показують,які ми,мовляв хороші та про народ дбаємо.

Вася

6 червня 2024, 11:04

У нас как сейчас проверяют на профпригодность-х.ем на рояле мелодию можешь сыграть - годен "на вищі щаблі" власти.

Вася

6 червня 2024, 10:57

Олег. В чому питання. У нас більшість депутат'ів та керівників "всі проХВІ-гісти". От вони і дають "проХВЕСійні" поради.

Вася

6 червня 2024, 10:54

Вуйко. Це тільки "хіхоньки" - ржать будем троха пізніше.

Вася

6 червня 2024, 10:52

Ну чого ви. Все вірно-будіаництвом керують судді, а в гінекології будуть керувати слюсарі - сантехніки, стоматологами будуть керувати Арматурники, стоматологи будуть керувати танкістами, фермери стануть керувати металургією і навпаки. Керований бардак у дії.

Вуйко

6 червня 2024, 10:46

Ржати можна??? Оце так номер, оце так ржачно)))

Олег

5 червня 2024, 23:18

Процеси перебувають під багаторівневим контролем фахівців Київського науково-дослідного інституту судових експертиз та правоохоронних органів”, - йдеться у відповіді на офіційний запит порталу. Що за маячня тут написана? Для кого ви цю новину виклали?

Anonim

5 червня 2024, 22:47

Нова афера!?!?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися