У Київській області пришвидшують темпи будівництва фортифікацій

Які організації перевіряють будівництво фортифікаційних споруд

Темпи облаштування військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд та ліній невибухових загороджень у Київській області нарощують. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської ОВА. 

Про ситуацію на Київщині розповів голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко та показав відео фортифікаційних споруд.

За його словами, оборонні рубежі добре захищені і робота у цьому напрямку продовжується. Він наголосив, що будувати та де - визначило військове командування. Також запевнив, що прискіпливо контролюють терміни, якість, ціни.

Начальник Київської ОВА підкреслив, що підрядники, які працюють на обʼєктах, пройшли повну перевірку правоохоронців. Куди і як витрачаються кошти перевіряє СБУ, ДБР та НАБУ. 

Також до перевірок залучили спеціалістів Київського науково-дослідного інституту судових експертиз. Вони перевірили всю проєктно-кошторисну документацію, затвердили своїми експертними звітами, здійснюють технагляд за будівництвом. 

Крім того, залучили до повного обʼєктивного та прозорого аналізу антикорупційні організації. Всі висновки, за словами голови Київської ОВА, будуть розглянуті в рамках роботи групи “Прозорість та підзвітність”. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській ОДА провели чергову нараду з підрядниками, які будують приватні будинки на місці зруйнованих відповідно до обласної програми. Обговорили шляхи розв'язання проблем, які виникають у ході будівництва. Якщо проблеми не будуть розв'язані, у КОДА готові до кардинальних рішень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися