У Київській області планують розірвати договори на будівництво приватних будинків

Підрядникам дали два тижні на розв'язання проблем

У Київській ОДА провели чергову нараду з підрядниками, які будують приватні будинки на місці зруйнованих відповідно до обласної програми. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської ОВА. 

Під час засідання учасники обговорили проблемні питання по кожному об’єкту окремо. Зокрема обговорили дотримання графіків будівництва та здачі в експлуатацію об’єктів, що перебувають на етапі завершення.

Серед розповсюджених проблем - підключення газо- та електропостачання до об’єктів, встановлення лічильників. Також поширена проблема —  замала кількість робітників на будівництві. Через це терміни виконання робіт затягуються.

У Київській ОГА зазначили, що підрядникам, які мають критичні зауваження щодо недотримання термінів робіт, дали два тижні на виправлення. Якщо будівельники не відреагують на зауваження Київська ОГА буде ініціювати розірвання договорів по таких об’єктах. 

Нагадаємо, у власника товариства у Київській області через повномасштабний наступ ворожих військ на межі банкрутства опинився бізнес. Прагнучи зберегти товариство, власник скористався державною програмою підтримки бізнесу. А чиновник із КМДА вимагав у власника частину від компенсації по кредиту в рамках держпрограми. Скільки коштів вимагав чиновник, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що посадовці Держпраці постануть перед судом за вимагання неправомірної вигоди. Підприємець мав заплатити півмільйона гривень хабаря за непроведення позапланової перевірки. Що сталося детальніше читайте тут.


Джерело: https://t.me/kyivoda/17238


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися