Кличко зробив низку кадрових призначень в КМДА: список

Міський голова столиці Віталій Кличко зробив нові кадрові призначення в Київській міській державній адміністрації. Про це стало відомо з двох відповідних розпоряджень міського голови, опублікованих на офіційному сайті КМДА.

Згідно з документами, Кличко призначив Бережну Валентину Михайлівну на посаду заступника начальника відділу адміністративного забезпечення управління адміністративно-господарського забезпечення Київської міської ради, як таку, що пройшла необхідне стажування на даній посаді.

Також мер Києва призначив Валентину Михайлівну Пелих на посаду директора департаменту земельних ресурсів КМДА починаючи з 29 червня у зв'язку з просуванням по службі після результатів відповідного конкурсу.

Нагадаємо, що г лава політичної партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що ідея поділу посад мера Києва і голови Київської міської державної адміністрації, яку у 2019 році пропонував тодішній глава Офісу Президента Андрій Богдан, нікуди не пропадала.

Повідомляється, що модель поділу посад міського голови столиці й голови КМДА лежить прописаною у центральної влади.

Він заявив, що якщо модель управління не відповідає потребам киян, то потрібно щось змінювати. Водночас нардеп сказав, що законопроект "сируватий" і є ризик, що він не буде прийнятий.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися