Збиткові підприємства, аварійний транспорт: чому меру Києва вигідно замовчувати проблеми

Які проблеми в Києві не вирішуються роками

У Києві чимало проблем, які не тільки не вирішує, але й провокує столична влада своєю “діяльністю”. Про деякі проблеми столиці повідомив доктор економічних наук, заступник Міністра освіти і науки України, депутат Київської міської ради Андрій Вітренко на своїй сторінці у Facebook, інформує портал "Коментарі".

На його переконання, Київ потребує компетентного управління, яке працює на благо громадян, а не на власні інтереси мера та його друзів. 

Він також поділився висновками засідання ТСК по Києву. За його інформацією, тільки за 6 місяців 2024 року вже передано до суду 76 обвинувальних актів щодо 87 обвинувачених. Зокрема, це службові особи КМДА та комунальних підприємств, з яких 50 – керівного складу. 

“Фігуранти кримінальних справ й надалі продовжують бути на посадах, поки вони корисні меру. Збиткові комунальні підприємства – свідома стратегія Кличка по викачці державних коштів у приватні руки?”, - написав він. Детальніше про зловживання столичних посадовців та розмір завданих збитків читайте за посиланням

Також, за словами депутата, КМДА свідомо блокує безготівковий проїзд в маршрутках Києва. “Департаменту транспортної інфраструктури та загалом команді “УДАР” Віталія Кличка вигідно не контролювати сотні мільйонів гривень чорної готівки”, - переконаний Андрій Вітренко.

Також він торкнувся питання розвитку транспортної інфраструктури, вказавши,  що міська програма виконана лише на 35%. За його словами, Департамент транспортної інфраструктури постійно отримує бюджетні кошти, проте не знає, як їх використати. Більша частина автотранспорту міста Києва є аварійним та непридатним до використання.

“Крок вперед, два кроки назад” – саме за таким принципом сьогодні працюють посадовці КМДА на чолі з мером Кличком”, - підсумував свій допис Андрій Вітренко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві проводять розслідування через трагедію, яка сталася на атракціоні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися