Зеленський зробив кадрове призначення в Київській області: подробиці

Президент України Володимир Зеленський зробив нове кадрове призначення в Київській області. Глава держави перепризначив главу Обухівської районної державної адміністрації. Про це стало відомо з відповідного розпорядження гаранта.

Відомо, що Зеленський перепризначив на посаду голови Обухівської РДА Олександра Гомона, який керував Обухівським районом з 2020 року, в рамках реорганізації місцевих районних адміністрацій. В кінці червня 2021 року Кабінет міністрів України погодив Гомона на посаду, а Президент затвердив рішення своїм розпорядженням.

Олександр Гомон народився 7 січня 1980 року в Умані, закінчив Національну академію внутрішніх справ України, юрист за фахом. З 2001 по 2016 рік працював в правоохоронних органах, з 2017 по 2019 рік обіймав посаду голови Бериславської РДА в Херсонській області.

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський призначив нову главу Білоцерківської районної державної адміністрації. Згідно з розпорядженням під номером 506, Володимир Зеленський перепризначив Людмилу Мерзлюк главою Білоцерківської райдержадміністрації Київської області. Попереднє розпорядження Президента України було про звільнення Мерзлюк з займаної посади відповідно до пункту 6 частини другої Закону "Про місцеві державні адміністрації".

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися