Якщо Банкова усуне Кличка з КМДА, за ним повинні послідувати всі голови ОДА - експерт

Офісу президента не варто робити спроб усунути Кличка з посади голови КМДА "за погану роботу", адже мер Києва зайняв перше місце в рейтингу ефективності голів держадміністрацій. Про це заявив політичний експерт Юрій Романенко у своєму фейсбук.


"Кореспондент" днями опублікував рейтинг ефективності губернаторів, де на першому місці опинився Віталій Кличко. Це досить смішно виглядає на тлі бліцкригу Банковох відправити Кличка у відставку", - написав Романенко.


Він впевнений, що в разі відсторонення Кличка за ним повинні послідувати всі голови ОДА.


"Всі інші губернатори в рейтингу "Кореспондента" і від "слуг народу" відповідно, якщо Банкова відправить Кличка у відставку за погану роботу, то тоді потрібно відправляти у відставку і всіх своїх губернаторів. Тому я б на місці Кличка зараз починав медіа кампанію "У відставку разом із "зеленими", - підсумував Романенко.


Раніше журнал "Кореспондент" оприлюднив рейтинг голфв держадміністрацій. Оцінку проводили по низці критеріїв: економічні показники, політична вага, підтримка в місцевій раді і т.д.


Перше місце отримав лідер парті "УДАР", голова КМДА Віталій Кличко з результатом 4,17 бала за 5-ти бальною шкалою. Друге - голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко з результатом 3,10 бала, третє - голова Київської ОДА Василь Володін із 3,03 бала.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися