Офіс президента разом із великими МАФовиками організував збір підписів за відставку Кличка - Гриценко

Офіс президента (ОП) організував збір підписів за відставку Кличка разом із великими МАФовиками. Про це на своїй сторінці у фейсбук заявив виконавчий директор "Центру розвитку міст" Олексій Гриценко.


"За моєю інформацією, великі МАФовики разом із ОП організують збір підписів за відставку Кличка. Невдало, до речі, збирають (200 підписів за кілька тижнів). Хвилює цинізм ОП, який пролобіював людину на посаду заступника голови КМДА, що відповідає саме за МАФи. Йдеться про Олексія Кулебу. Саме він підготував цю реформу (за це респект). Тепер офіс виступив проти. Називає це наступом на підприємництво", - обурився Гриценко.


Виконавчий директор "Центру розвитку міст" зазначив, що в європейському місті кількість МАФів повинна бути скороченою до мінімуму.


"Якщо відкинути жарти, то в нормальному європейському місті МАФів взагалі не повинно бути за рідкісним винятком і з красивим виглядом (кава, МАФи для продажів хот-догів пересувні). Я виріс на Харьку і кожна поїздка в школу й назад через численні кіоски або на Харківській, або на Дарниці - це було випробування", - зазначив Гриценко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися